Maximus Gerechtsdeurwaarders en Incasso

portretfoto-Feijtes Gerechtsdeurwaarder

Over ons

Onze opdrachtgevers ontzorgen staat voorop

Ooit de jongste deurwaarder in Nederland, inmiddels ruim 37 jaar ervaring in het vak. Dhr. Feijtes, oprichter en eigenaar van Maximus Gerechtsdeurwaarders en Incasso, weet waar hij het over heeft. Het kantoor, opgericht in 2011, bestaat uit een hecht team gedreven medewerkers. Gezamenlijk bieden zij niet alleen de advocatuur maar vooral het MKB een volledig dienstenpakket aan. Het ontzorgen van opdrachtgevers staat centraal. Het kantoor heeft zich naast het reguliere incasso -en deurwaarderswerk steeds meer ontwikkeld in de richting van voorkomen is beter dan genezen. Adviseren van het MKB omtrent het inrichten van algemene voorwaarden, debiteurenbeheer en het opstellen van contracten geven handvatten aan gevestigde bedrijven maar ook startende ondernemers.

Hoewel gevestigd in Barendrecht, onder de rook van Rotterdam, is Maximus actief door heel het land. Ook in andere Europese landen worden werkzaamheden verricht. Door onze samenwerking met advocaten en met gerechtsdeurwaarders die dezelfde bedrijfsfilosofie volgen, wordt de klus waar dan ook, tegen scherpe tarieven, geklaard.

Specialismen

Maatwerk leveren, daar gaat het om

Maximus is gespecialiseerd op drie terreinen: het adviseren van het MKB, de ondersteuning van advocaten in het executie recht, en de incasso van vorderingen. Onze toegevoegde waarde is niet alleen gelegen in behaalde diploma's maar vooral in jarenlange ervaring in ons vakgebied en daarbuiten gegenereerd door een zeer brede interesse in divers branches. Dit heeft als voordeel dat onze medewerkers bijzonder deskundig zijn en iedere dag opnieuw maatwerk kunnen leveren.

 

4h9iufbipym zoom
Photo by Beatriz Pérez Moya

De Maximus-aanpak

Deskundig, snel en persoonlijk

Omdat wij niet geloven in een front office krijgt u altijd direct een van onze specialisten aan de lijn. Als u haast heeft, gaan we direct voor u aan de slag. Maximus gelooft namelijk in flexibiliteit, snelheid en service.

Onze aanpak kenmerkt zich door een persoonlijke benadering. Zowel richting onze opdrachtgevers als debiteuren. Wij zien onszelf als bemiddelaar, een partij tussen de andere partijen in. Zo zullen wij tijdens het incassotraject altijd gaan voor een betaling, maar een betalingsregeling is een goede tweede.

Als deurwaarder, kunnen wij, sneller en binnen eigen gelederen, overschakelen van een bemiddelende rol naar een proces en executie partner voor u. Met dit in het achterhoofd zal een debiteur eerder geneigd zijn mee te werken. Een vordering zal daarnaast, dankzij het geoliede voortraject, door een rechter makkelijker worden gehonoreerd, mocht een debiteur blijven weigeren.

Door de jarenlange ervaring van onze medewerkers kunnen zij met alle problemen en vragen uit de voeten. Of u nu advocaat of ondernemer bent. Maximus gaat de uitdaging met u aan!