Maximus Gerechtsdeurwaarders en Incasso

Betekening en executie van een vonnis

U wilt de betekening van uw exploot snel en door vakkundige deurwaarder gedaan hebben?

Wij gaan direct en oplossingsgericht voor u aan de slag

Maximus is een vaste partner van advocaten(kantoren). Als deurwaarder, staat zij u in het gehele traject van betekening van de dagvaarding of het oproeping exploot tot en met de executie van het vonnis of de beschikking ten dienste.

Snel, flexibel en persoonlijk

Wij werken snel, flexibel en op een persoonlijke manier. Dankzij de korte lijnen krijgt u ons direct te spreken. Persoonlijk overleg is altijd mogelijk. Met name in zaken waar haast bij geboden is, zijn wij graag betrokken in de voorbereiding en meer dan bereid u gaandeweg te adviseren.

Geheel Nederland en daarbuiten

Wij leveren onze diensten door heel Nederland. Daarnaast voert Maximus in tal van landen binnen de Europese Unie ambtshandelingen uit.

Executie

Wij denken met u mee en lossen het op

U heeft een mooi vonnis behaald?

Dankzij Maximus als vaste deurwaarder kunt u uw cliënt nu ook helpen bij de executie en incasso van het vonnis. U kunt als tussenpersoon met Maximus in overleg te treden over het te volgen executie traject. U kunt uiteraard ook in goed vertrouwen uw cliënt voor de executie van het vonnis aan ons toe vertrouwen.

Betekening

Alle handelingen die nodig zijn om het vonnis te executeren, verrichten wij voor u en uw cliënt. Daarbij kunnen we u het dossier volledig uit handen nemen, zodat u niet telkens een nieuwe opdracht hoeft te geven. Regelmatig houden we u op de hoogte van de voortgang. Onze specialisten maken met hun creativiteit en onvermoeibare inzet direct het verschil. Te beginnen met de betekening van het vonnis.

hand

 

Bel voor een persoonlijk gesprek met één van

onze adviseurs

Of dien hier direct uw vordering in